woensdag 8 oktober 2008

Geen twee zonder drie!

Vandaag was een lange, mooie en vermoeiende dag. Om tot bij het schip te komen moesten we een uurtje wandelen, de trein nemen en dan nog een stukje wandelen. Gelukkig amuseerden we ons door grapjes aan elkaar door te vertellen of nog door uno, kwartet ,of een ander gezelschapspel op de trein te spelen... Ik geraakte er wel gefrustreerd door want ik slaagde er maar niet in om een spelletje te winnen! Eénmaal op het schip kreeg ik deze week voor de derde maal slecht nieuws te horen! Ditmaal van de schipper! De scheepslift van Strépy was 'kaput'! Er mocht geen verkeer meer door! Ik kon mijn oren niet geloven!!! Het enige wat we konden doen was wachten en hopen op een mirakel... Gelukkig zijn we gisteren gaan bidden in de kapel... Want na een goed uur wachten kwam het verlossende nieuws dat de lift hersteld was! De motoren werden terug aangelegd en we konden eindelijk vertrekken. We vaarden door de scheepslift, langs en door een sluis (waar we maar nipt in konden) en kwamen we de verschillende bruggen tegen waarover we het hadden in klas. Mededankzij het mooie weer was het echt genieten! Na een vlotte terugreis wachtte op ons een heerlijk bord spaghetti. Met goed gevulde magen en propere lichamen ( voor de bezorgde mama's: we douchten reeds op maandag en dus ook vandaag nog eens ) zijn jullie kinderen nu bezig aan de avondactiviteit.

PS: Ook de nacht van gisteren verliep vlot.

PS2: Er zijn nog geen gekwetsten ;)

PS3: Op naar nog een nieuwe fantastische dag!

3 opmerkingen:

louise zei

Zo te lezen en te zien, beleven jullie leuke,spannende en onvergetelijke dagen.Geniet maar verder, met volle teugen, van dit unieke avontuur.
"De zussen" kijken elke dag vol spanning uit naar jullie "laatste nieuwsjes" en dito foto's.

grtjes
Axelle,Orphée,Margaux en Charlotte

Leen zei

Wat een schietgebedje allemaal kan doen! Gelukkig ! We zien elke avond uit naar het "blogmoment".Geniet nog van de laatste onvergetelijke dagen!

vele groetjes van ons allemaal

Eva, Lucas,Thomas en Leen

Anoniem zei

wat bedoel je, NOG geen gekwetsten?
liever niet hoor!
3x is scheepsrecht, zeggen ze
Bedankt voor het bijhouden van deze dagboek, jullie beleven daar onvergetelijke dagen en zo kunnen wij telkens meegenieten, tot gauw,
mama HKvrmcut