maandag 6 oktober 2008

U staakt toch ook?
















We leven nog steeds in België en in België maken we het al graag eens moeilijk. Blokkades stonden ons op te wachten. Vader Koen haalde zijn beste Frans boven, de moeders gebruikten hun charmes, de meester probeerde er totaal verslagen uit te zien. Maar niets hielp! Onze wagen draaien, en rechtsomkeer maken was de enige oplossing. Gelukkig bestaat nog zoiets als een GPS! En via kleine, mooie landelijke wegen bereikten we dan toch onze bestemming. Maar helaas voor ons was ook daar alles potdicht! Toch waagden we ons tot dicht bij het hellend vlak en gingen we een blik werpen op de laadbakken.
Met volle moed vertrokken we dan richting onze slaapplaats in Péronnes. Daar stond ons een heerlijke kom soep op te wachten. Na het installeren van de kamers ( die nu nog proper liggen...) leerden de leerlingen sjorren! Dit om zelf een vlot te bouwen en te gaan uittesten op het meer. En zoals u op de foto's zal kunnen zien, onze drie vlotten werkten uitstekend!!!


Het is nu 20u en de leerlingen zijn bezig met een briefje te schrijven naar hun allerliefste...
Maar ik moet u toch wat teleurstellen want van heimwee heeft hier duidelijk nog niemand last! De week is prima ingezet en ook ik amuseer me kostelijk! Op naar een volgende dag zou ik zo zeggen! U wees gegroet, Meester!


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Meester Henri, je bent al een uitstekend blogger ! Ik wens jullie alleneen heel toffe week toe, al is het toch met wat heimwee!

Anoniem zei

Met die blote billen op dat koude water !'t Ziet er erg "cool" uit. Leuk dat we vanuit onze warme zetel kunnen meegenieten van jullie avonturen. Nog veel plezier aldaar.
vele groetjes
mama Tracy

mama HK zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Leen zei

Wat een plezier om jullie bezig te zien!'t Ziet er "bère chique" uit.Heel leuk dat we jullie van op afstand kunnen volgen. Hopelijk komt er nog een beetje mooi weer.Maak er samen met Meester nog een toffe week van!
groetjes
mama Emma B.

mama Heidi zei

Hoi!

Wat leuk dat wij dagelijks jullie ervaringen mogen meevolgen en meebeleven !
Gelukkig hebben op't laatste nog beslist om zwemgerief mee te geven.
Hopelijk valt het wat mee, Meester Henri, om nu papa te zijn van 15 gastjes.
Bij ons is het in ieder geval stukker stiller geworden.
Nog een fijne week !

Anoniem zei

Dag sam


we wensen je een heel prettige verjaardag,zo te lezen hebben jullie daar veel fun.
groetjes van de "beverkes"

Anoniem zei

Vandaag hebben we je brief per post ontvangen en blijkbaar vinden jullie het daar tof. Morgen zal het ook een leuke dag worden voor het touwenparcours en de death-ride. Profiteer nog van de laatste 2 dagen.

Nog veel plezier,
grts Fam Lamotte