dinsdag 6 oktober 2009


Deze morgen was aangenaam opstaan. Uw lieve schatjes sliepen allen nog als rozen. Na een stevig ontbijt waren we getuige van een schipwissel op de scheepswerf. Vrij uniek als u het me vraagt, want dit is de eerste keer dat ik daarvan getuige was!

Daarna werd het een dag vol actie. Geen seconde werd verloren! Een fotozoektocht in het regenachtige Doornik! En ik moet jullie kinderen proficiateren want geen van hen liet zich demotiveren door de regen. Integendeel! Er werd gezongen, gedanst, gelachen,…

Na een fikse wandeling kwamen we dan toe aan de hoofdbrok van de dag… Het touwenparcours met de schitterende deathride van meer dan 320 meter lang!! De kleine hartjes kwamen hier en daar naar boven, maar toch durfden meer dan 20 leerlingen het aan om hun leven te laten afhangen van een stevige staaldraad en drie musketons…

Daarna spurtten we nog richting zwembad, waar we een ‘frisse’ duik namen. Vervolgens renden we naar de bushalte om nog net op tijd onze bus te halen. Om 20u kregen we dan een heerlijke maaltijd voorgeschoteld, en na wat poetswerk, verkleedwerk en opruimwerk speelden we allen samen nog een spelletje weerwolven. Het zal u wellicht niet verbazen dat menig van jullie telgen zich niet onbetuigd liet.

Terwijl wij (meester Henri en Kenneth) dit relaas nu neerpennen zouden jullie bengels nu in dromenland moeten zijn!! Geniet alvast van de foto’s en tot morgen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De deathride was bere cool!!!!!!
Jammer dat het regende maar toch was het cool!!!

Louise

Anoniem zei

De deth-ride was echt super,
ik denk dat er niet veel bang waren.
Wij zjin ook doorzetters van het 6de leerjaar.

saluukes Carlotte L.

Anoniem zei

Het touwenparkour bere chik aleen jamer dat het aan het regenen was .

Marlise