dinsdag 12 oktober 2010

Alles loopt lekker 'vlot'...

Dinsdagmorgen, 7u30… Er komt geroezemoes uit de kamers. De slapers worden bij velen uit de ogen gewreven. Tot er vanuit de gang muziek weerklinkt: “ De Leemhouse”. Nu krijsen de kinderen het uit van vreugde. Eindelijk dag, eindelijk weer activiteiten, eindelijk weer actie.
De meesters moeten wennen aan het kabaal. De vele vragen proberen we te beantwoorden… Hopelijk sloegen we geen zaken door elkaar! Want het zou maar een raar zicht zijn mochten er plots leerlingen met een zwembroek op hun hoofd aan de ontbijttafel plaats nemen. Maar goed, tot nog toe blijken onze richtlijnen nog steeds correct opgevolgd. Op enkele pyjamaproblemen na…  Deze morgen bezochten we een sluis en hadden het geluk om enkele schepen te zien binnenvaren. Dankzij de goede uitleg van Lieven en Mieke hebben sluizen nu geen geheimen meer voor ons. Ook bezochten we de machinekamer. ( Dit is vrij uniek!) Na een kort lesmoment werden er koppeltjes gevormd voor de slotavond. En geloof me dat zorgde wel voor heel wat hilariteit… ( zie foto’s) Nu net gegeten, eventjes platte rust, en daarna gaan we vlotten bouwen. De zon komt er stilaan door, dus dat belooft veel goeds!

PS: Het is ons gelukt om dankzij de tips van juf Mia een diavoorstelling te krijgen op onze blog! Indien je de foto's groter wil, klik je gewoon op de diavoorstelling!

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi, een foutje in mijn tekst.Ik was blijkbaar nog niet helemaal wakker.Sorry Ewout het moet natuurlijk allemaal bij meester HENRY terecht komen.
Zo te zien op de blog is het daar super!
Groetjes van Jannes, Lisa, papa en mama.