woensdag 6 oktober 2010

Schooljaar 2010-2011

Voila, hier zijn we dan terug met onze blog!
Straks vertrekken we op rivierklassen... En dankzij deze blog kun je ons dagelijks van nabij volgen! Hopelijk krijgen we ook heel wat reacties van de vele ouders!

Alvast vele groeten,
Meester Henri

7 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo, hier een berichtje van Siemens mama. Alles goed daar bij jullie? Hier hadden we een mooie zonnige dag, hopelijk jullie ook. Vele groetjes ginds van An en zus Luna, Siemen we missen je reeds heel erg, maar alles gaat goed hoor, veel plezier en alvast een goede nachtrust gewenst. xxx

Kim zei

Hoi hoi! Fijne dag achter de rug? Ik hoorde van Els dat het museumbezoek vanmorgen alvast heeeeel tof was en dat de sfeer er goed inzat! Ik blijf duimen voor droge rivierklassen ;-).
Groetjes uit het verre Rollegem...

wim en els zei

hello,
Op dinsdag 12 oktober 1999 mocht ik mijn koffers pakken richting kraamkliniek ,ondertussen vlogen er precies 11 jaar voorbij en is onze grote meid zelf op stap met haar koffers waar ze hopelijk samen met de klasgenootjes en meesters leuke tijden mag beleven.
Proficiat met uw elfde verjaardag Lies! van papa en mama .
aan jullie allemaal nog veel plezier gewenst ,groetjes Wim en Els

Anoniem zei

Goeie morgen allemaal!

Het is leuk om wat nieuws te horen en te zien.
Ik heb vandaag mijn wagen vol geladen met halloween spullen,allemaal voor jullie!
Ewout zal deze dan bezorgen aan meester.Ondertussen kan meester Jelle al brainstormen wat hij ermee zal aanvangen...
We wensen jullie vandaag opnieuw een super leuke dag toe.We kijken al uit naar vanavond, om de blog te lezen.

Ingeborg

bruno en emmely zei

Hallo iedereen en in het bijzonder Casper. Amaai, hoe leuk om zoveel foto's van jullie te zien. We hadden er graag bij geweest hoor... Zo te zien zit de sfeer er al goed in. Geniet er maar van! We volgen jullie avonturen van uit onze zetel, makkelijk hé.
Vele groeten papa Bruno, mama Emmely en broer Seppe

Kathy en Fre zei

hallo daar allemaal.Aan de foto's te zien is het daar leuk.Is aalles goed verlopen met de vlottenbouw?Daar was je toch wel mee bezig .En Guillaume versla maar meester Henri bij het pokeren.

cis en ann zei

Leuk om zo alles van nabij te kunnen volgen! We hebben al veel lees- en kijkplezier gehad. Deze morgen hebben we ook Ellen haar briefje ontvangen. Vele groetjes van Ann en Cis (mama en papa voor Ellen)